Harmaat matot

Harmaa matto on aina varma ja tyylikäs

Harmaa matto on varma valinta niin arkeen kuin juhlaan. Harmaa tuo omaa tyylikkyyttään ja rauhaa sisustukseen. Harmaalla värillä pystyt korostamaan yksityiskohtia sisustuksessasi hillitysti tai vastaavasti pystyt täyttämään tyhjää tilaa ilman, että tilassa oleva matto saa liikaa huomiota.  Lopputulokseen vaikuttaa paljon myös maton kuviointi. Valikoimistamme löytyy yksivärisiä harmaita mattoja, sekä mattoja joissa on runsaasti kuviointeja.

[expand]

Harmaa piilottaa tehokkaasti sepelin ja leivän murut

Harmaa matto on käytännöllinen arjessa. Harmaa väri on varsin armollinen pienille tahroille ja sotkuille. Tässä värissä ei myöskään näy hiekka ja sepeli kauhean hyvin. Valikoimistamme löytyy useita käytännöllisiä ja kestäviä vaihtoehtoja harmaiksi matoiksi. Tällaisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Dawn Foam 5787, Kaarna tai Linda. Näistä kaikista kolmesta sileäpintaisesta matosta löytyy niin käytävä-, kuin keskilattiamattokokoja.

Suurin osa myydyistä matoista on harmaita. Harmaan suosio perustuu sen neutraaliuteen. Harmaa sopii niin pelkistettyyn, kuin värikkäämpään sisustukseen. Värillä voi joko korostaa tai täydentää muita kodin tekstiilejä.

[/expand]

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla