Ihanan pehmeät ja lämmittävät

Nukkamatot

Desire.matto.green.71151-040.fiiliskuva.910

Nukkamatto on pehmeä lämmön lisääjä, joka poistaa kaikuja tehokkaasti

 

Nukkamatot ovat pehmeitä ja tuovat lisää lämmön tuntua. Nukkamatto tuntuu hyvältä jalan alla ja nukkamatot luovat kodiikkaamman tunnelman niin makuuhuoneisiin, olohuoneisiin kuin takkahuoneisiin. Nukkamatto käy niin perinteiseen, kuin moderniin sisutukseen. Nukkamatoissa voit valita lyhyt nukkaisen tai pitkänukkaisen maton. Pitkänukkainen matto on näyttävämmän näköinen, kun lyhyt nukkainen matto on helppohoitoisempi.

Mattojemme valmistusmaita ovat Belgia, Egypti ja Intia.
Materiaaleina on yleisimmin polyesteri, polyakryyli, polyamidi ja polyprppyleeni. Laajassa valikoimassamme nukan pituus vaihtelee 10-60 mm välillä.

Nukkamattomallistomme tähdet:

 

Lyhytnukkaisen Pissarron värimaailmasta löydät asiakkaallesi hänen sisustukseen sopivan värin. Pissarroa voi käyttää kokolattiamattona, reunoista avoimena nukkamattona.  Mattoon voidaan tehdä lankakanttaus tai näyttävä velvet-kanttaus.

 

Memphis on mallistomme pitkäikäisimpiä nukkamattoja. Maton vahvimpia puolia ovat sen erinomainen hinta-laatusuhde. Memphistä voi käyttää kokolattiamattona tai siitä voidaan valmistaa matto asiakkaasi antamien mittojen mukaan.

 

Elegance on korkealaatuinen mittatilausmatto. Elegancen tiivis nukka peittää asiakkaasi lattian ihastuttavan pehmeään nukkamattoon. Matto mukautuu sinun suunnitelmien ja asikkaidesi tarpeiden mukaan.

 

Platinum nukkamatolla tuo asikkaallesi yleellistä pehmettä ja korkeaa laatua. Platinumi kattaa suuremmankin lattiapinta-alan, sillä suurin koko on 200x290cm. Platinumin valmistusmaa on Belgia.

 

 

Viihtyisään elämiseen

 

Nukkamatot tuovat asiakkaallesi monia pehmeitä hetkiä. Nukkamaton avulla lämpöisiä kokonaisuuksia, joissa aika kuluu kuin itsestään.

Toteutamme asiakkaasi unelmien nukkamaton kahdessa viikossa tai jopa nopeammin

Voit valita nukkamaton myös mittatilausmallistostamme. Valmistamme suunnittelemasi maton kahdessa viikossa. Näin pystyt toteuttamaan projektejasi nopeallakin aikataululla.

Aloitetaan!

Ota yhtettä ja toteutetaan asiakkaasi unelmat

Terve

Kirjaudu tilillesi