Ihanan pehmeät ja lämmittävät

Nukkamatot

Desire.matto.green.71151-040.fiiliskuva.910

Nukkamatto on pehmeä lämmön lisääjä, joka poistaa kaikuja tehokkaasti

Nukkamatot ovat pehmeitä ja tuovat lisää lämmön tuntua. Nukkamatto tuntuu hyvältä jalan alla ja luovat kodiikkaamman tunnelman kaikkiin kodin tiloihin. Nukkamatto käy niin perinteiseen, kuin moderniin sisustukseen. Nukkamatoissa voit valita lyhyt nukkaisen tai pitkänukkaisen maton. Pitkänukkainen matto on näyttävämmän näköinen, kun lyhyt nukkainen matto on helppohoitoisempi.

Nukkamattomallistomme tähdet:

 

Lyhytnukkaisen Pissarron värimaailmasta löydät asiakkaallesi hänen sisustukseen sopivan värin. Pissarroa voi käyttää kokolattiamattona, reunoista avoimena nukkamattona.  Mattoon voidaan tehdä lankakanttaus tai näyttävä velvet-kanttaus.

 

Memphis on mallistomme pitkäikäisimpiä nukkamattoja. Maton vahvimpia puolia ovat sen erinomainen hinta-laatusuhde. Memphistä voi käyttää kokolattiamattona tai siitä voidaan valmistaa matto asiakkaasi antamien mittojen mukaan.

 

Elegance on korkealaatuinen mittatilausmatto. Elegancen tiivis nukka peittää asiakkaasi lattian ihastuttavan pehmeään nukkamattoon. Matto mukautuu sinun suunnitelmien ja asikkaidesi tarpeiden mukaan.

 

Platinum nukkamatolla tuo asikkaallesi yleellistä pehmettä ja korkeaa laatua. Platinumi kattaa suuremmankin lattiapinta-alan, sillä suurin koko on 200x290cm. Platinumin valmistusmaa on Belgia.

 

 

Viihtyisään elämiseen

 

Nukkamatot tuovat asiakkaallesi monia pehmeitä hetkiä. Nukkamaton avulla lämpöisiä kokonaisuuksia, joissa aika kuluu kuin itsestään.

Toteutamme asiakkaasi unelmien nukkamaton laadukkaasti ja nopeasti!

Voit valita nukkamaton myös mittatilausmallistostamme. Näin pystyt toteuttamaan projektejasi nopeallakin aikataululla.

ALOITETAAN

Ota yhtettä ja toteutetaan asiakkaasi unelmat

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla