Roba

Reilu matto kovaan kulutukseen

Roba on suunniteltu käytettävyys ja käytännöllisyys edellä

Olemme haarukoineet vuosien varrella useita vaihtoehtoja. Parhaat ja pätevimmät pääsevät sinun ja asiakkaidesi lattioille.

  • Roban saat aina sen kokoisena kuin asiakkaasi tarvitsee

  • Maton hintaan sisältyy maton sävyy sopiva nauhakantti

  • Pystymme valmistamaan matot mallisapluunasta ja -piirrustuksesta

  • Matto on kanttaajamme Samun lempimattoja

 

 

 

 

Roba on helppohoitoinen kumipohjainen matto, joka on suunniteltu kestämään. Valmistusmateriaalina on käytetty polypropyleenia, joka soveltuu hyvin koteihin joissa on lemmikkejä ja lapsia. Sileänpintansa ansiosta Roba on vaivaton hoidettava ja matto sietää vesipesun tarvittaessa.

Roballa saat asiakkaasi tyytyväiseksi pitkäksi aikaa

 

Roba on kestävä sileäpintainen matto. Maton ensisijaisia kohteita ovat eteis- ja aulatilat. Roba estää tehokkaasti lian leviämistä maton ulkopuolelle.

Polypropyleenimattona Robaa voi käyttää kodeissa ja tiloissa joissa on lemmikkejä joista irtoaa karvaa. Sileäpinta antaa karvat kiltisti imurille ja kumipohja estää maton liukumisen vauhdikkaampienkin leikkien aikana.

Mukavampaan elämään Roballa

 

Robaa voidaan käyttää myös keittiöissä ja olohuoneissa. Matto ei ole karhea, vaan mukavan tuntuinen jalan alla. Mittojen mukaan valmistettu matto valmistuu moneen käyttötarkoitukseen.

Robasta löytyy neljä eri värivaihtoehtoa, joista valita. Värit on valittu siten, että lika ja kura ei erotu matosta herkästi.

Roba-maton hintaan kuuluu maton oma kanttausnauha. Näin voit olla varma, että matto ja kanttausnauha ovat sävy sävyyn.

Aloitetaan!!

Ota yhteyttä ja toteutetaan asiakkaasi unelmamatto yhdessä

Terve

Kirjaudu tilillesi