Luonnonkuitumatot

Tuovat luonnon sisätiloihin

Luonnonkuitumatoilla tuot rouheutta, rustiikkia ja boheemia tunnelmaa asiakkaallesi

Olemme haarukoineet vuosien varrella useita vaihtoehtoja. Parhaat ja pätevimmät pääsevät sinun ja asiakkaidesi lattioille.

  • Luonnonkuitumatot valmistetaan pääasiassa sisalista ja juutista

  • Valmistamme sisalmatot suunnittelemiesi mittojen mukaan

  • Pystymme valmistamaan matot mallisapluunasta ja -piirrustuksesta

  • Juuttimatoistamme löydät laajan valikoiman kokoja. Voit valita juuttimatot hapsuilla tai ilman tai muodoltaan pyöreänä

 

 

 

 

Luonnonkuitumatot valmistetaan luonnonmateriaaleista. Valmistusmateriaalina käytetään pääasiassa sisalia ja juuttia.

Kun haluat rustiikkista tunnelmaa, valitse luonnonkuitumatto

 

Laajan koko- ja värivalikoiman ansiosta luonnonkuitumattojemme käyttökohteissa vain mielikuvitus on rajana. Voit poimia asiakkaallesi juuri sopivan kokoisen juttimaton kattavasta valikoimastamme tai voimme valmistaa oikean kokoisen sisalmaton asiakkaasi toiveiden mukaan.

Sisalmatoissa voit valita maton viimeistelytavan sen mukaan kuinka haluat korostaa mattoa. Siinä missä siimakanttaus tekee mattoon lähes huomaamattoman viimeistelyn, tuo nauhakanttaus mattoon komeat raamit.  Nauhakanttauksessa on useita väri ja materiaalivaihtoehtoja. Näin voit valita maton ympäristöön sopivan värin ja materiaalin. Siima- ja nauhakanttauksen lisäksi sisalmattoihin on mahdollista saada lankakanttaus.   

Pyöreä juuttimatto rikkoo neliöitä

 

Pyöreät juuttimatot ovat tulleet jäädäkseen. Nämä ihanan pehmeät ja kevyet rikkovat perinteistä kaavaa ja tuovat pyöreydellään uutta tunnelmaa

Juuttimatoistamme löydät niin perinteisiä paksuja juuttimattoja, kuin ohuempia juutteja. Perinteinen paksu Panama juuttimatto imee vaivatta sisäänsä kivet ja murenet.

Ohuemmat juuttimatot puolestaan ovat kevyitä siirtää ja tuulettaa

Aloitetaan!!

Ota yhteyttä ja toteutetaan asiakkaasi unelmamatto yhdessä

Terve

Kirjaudu tilillesi