Villamatot

Pehmeitä ja likaa hylkiviä

Villamatoilla tuot pehmetyttä ja lämmöntuntua asiakkaallesi

Olemme haarukoineet vuosien varrella useita vaihtoehtoja. Parhaat ja pätevimmät pääsevät sinun ja asiakkaidesi lattioille.

  • Villamatto on luonnostaan likaa hylkivä ja kestävä.

  • Villamaton laatuun vaikuttavat käytetyn villan laiduntamisolosuhteet, ilmasto, ravinto, maanlaatu, jne. Vallitsevista olo-suhteista riippuen eri alueilla kasvavien lampaiden villa on erilaatuista. Laatuerot villamatoissa ilmenevät esim. langan kiillossa ja karheudessa.

  • Materiaalina villa on likaa hylkivää kuidussa olevan luonnollisen rasvan ansiosta. Villamatto on kemiallisen rakenteensa ansiosta palo-turvallinen. Sen syttymislämpötila on korkea. 

  • Villamattomme tulevat mm. Intiasta, Alankomaista ja Belgiasta.

 

 

 

 

Villa on kiharuutensa ja kuidun rakenteen ansiosta erinomainen eristysmateriaali sekä kylmää, että kuumaa vastaan.Villa on ekologinen kuitu, se voidaan käyttää uudelleen ja se hajoaa luonnossa.

Villamatto on miellyttävän tuntuinen ja lämmin

 

Villasta valmistettu matto on pehmeä ja lämmin. Villamatto eristää kylmän hyvin pinnalta kuin pinnalta. Likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta villamatto on helppo pitää puhtaana. Helpon puhdistettavuutensa ansiosta villamaton voi valita melkein tilaan kuin tilaan.

Villamatto tuo lämpöä tupaan ja toimistoon

 

Villamatto on melkein kuin villasukka, joka talvella lämmittää. Valmistusmateriaali molemmissa on sama. Valitse siis asiakkaallesi villamatto, kun tahdot maton joka hylkii likaa ja tuo lämpöä.

Villamattomallistostamme löytyy myös mittatilausvillamattoja. Mittatilausmattojen avulla saat juuri sellaisen maton kuin asiakkaasi tarvitsee.

Tuomme maahan myös yksittäiskappaleita villamatoista. Jos etsit tietynlaista mattoa asiakkaallesi niin kerro meille. Osaamme auttaa sinua.

Aloitetaan!!

Ota yhteyttä ja toteutetaan asiakkaasi unelmamatto yhdessä

Terve

Kirjaudu tilillesi