Villamatoilla tuot pehmetyttä ja lämmöntuntua asiakkaallesi.

Kestävä ja luonnollinen vaihtoehto sisustukseen.

  • Villamatto on luonnostaan likaa hylkivä ja kestävä.

  • Materiaalina villa on likaa hylkivää kuidussa olevan luonnollisen rasvan ansiosta. Villamatto on kemiallisen rakenteensa ansiosta palo-turvallinen. Sen syttymislämpötila on korkea. 

  • Korkealaatuiset villamattomme tulevat mm. Intiasta, Alankomaista ja Belgiasta.

 

 

Villa on kiharuutensa ja kuidun rakenteen ansiosta erinomainen eristysmateriaali sekä kylmää, että kuumaa vastaan.Villa on ekologinen kuitu, se voidaan käyttää uudelleen ja se hajoaa luonnossa.

Villamatto on miellyttävän tuntuinen ja lämmin

Villasta valmistettu matto on pehmeä ja lämmin. Villamatto eristää kylmän hyvin pinnalta kuin pinnalta. Likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta villamatto on helppo pitää puhtaana. Helpon puhdistettavuutensa ansiosta villamaton voi valita melkeinpä tilaan kuin tilaan.

Villamatto tuo lämpöä

Villamatto on melkein kuin villasukka, joka talvella lämmittää. Valmistusmateriaali molemmissa on sama. Valitse siis asiakkaallesi villamatto, kun tahdot maton joka tuo lämpöä.

Villamattomallistostamme löytyy myös mittatilausvillamattoja. Mittatilausmattojen avulla saat juuri sellaisen maton kuin asiakkaasi tarvitsee.

Tuomme maahan myös yksittäiskappaleita villamatoista. Jos etsit tietynlaista mattoa asiakkaallesi niin kerro meille. Osaamme auttaa sinua.

ALOITETAAN

Ota yhteyttä ja toteutetaan asiakkaasi unelmamatto yhdessä

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla