Linda käytävämatto 80 cm leveä

Skandinaavinen, sileäpintainen ja helppohoitoinen

Tuotetunnus (SKU): 11118660T10480S Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Linda on hillityn skandinaavinen ja helppohoitoinen

Ulkonäöltään Linda-matto muistuttaa Sisal-mattoja, sen rakenne on tiivis olematta litteä. Matto on kevyt ja helppohoitoinen. Linda-maton väritys on yhdistelmä hopeisia, valkoisia ja pohjalla pienessä määrin vaaleita ruskeita sävyjä. Maton yleisilme on hyvin raikas, skandinaavinen ja vaalea. Maton kuviointi on miellyttävän elävä ja rauhallinen.

Linda-maton materiaali on helposti puhdistettava ja kestää useimpien puhdistusaineiden käytön. Kuidut eivät ime itseensä likaa tai tahroja. Matolle tippuneet tahrat imeytetään esimerkiksi talouspaperiin ja likaantunut kohta puhdistetaan. Linda-matto on käsitelty antistaattiseksi. Koska matto hylkii likaa ja pölyä, se on myös antibakteerinen. Tämä matto on siis todella hygieeninen ja se on hyvä valinta allergiseen kotiin.

Helppohoitoisuuden, keveyden ja kestävyyden ansiosta Linda-matto sopii vaativaan käyttöön ja kulutukseen esimerkiksi eteiseen ja vapaa-ajankohteeseen. Vaalean, raikkaan ja kodikkaan ulkonäkönsä puolesta Linda-matto on mitä mainioin hankinta mihin tahansa tilaan kotona aina kodinhoitohuoneesta olohuoneeseen tai keittiöön. Erityisesti kaunis ja helppohoitoinen matto tuo asumismukavuutta lapsiperheisiin ja lemmikkikoteihin.

Linda-maton polypropeeni-lanka on valmistettu vedenkestäväksi ja lisätyn UV-suojauksen ansiosta se voidaan sijoittaa myös ulkotiloihin, esimerkiksi terassille, tuomaan kodikkuutta ja vaaleutta.

Lisätiedot

Paksuus

9 mm

Terve

Kirjaudu tilillesi

Valitse yritys tai kuluttaja