Vihreä

Vihreä matto tuo mielenrauhaa ja vähentää stressiä

Vihreällä värillä on useita psykologisia vaikutuksia. Vihreä on luonnon ja kasvien väri. Vihreällä koetaan olevan rauhoittava vaikutus. Vihreä auttaa helpottamaan stressiä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset viihtyvät eniten vihreissä tiloissa. Huonetilaan lisää vihreyttä saa helposti vihreällä matolla.

[expand]

Vihreä matto antaa tilaa myös muille kodin tekstiileille

Vihreällä on myös sisustuksellisia puolia. Vihreää käytetään paljon kodin tekstiileissä, sillä se tehostaa mukavasti eri värisävyjä. Näin pystyt tuomaan esille muita yksityiskohtia kodistasi. Matto puolestaan lattian haltijana pitää huolen siitä, että se huomataan. Viimeistään siinä vaiheessa, kun sen päällä kävellään.

Valikoimistamme löytyy laaja kirjo erilaisia vihreitä mattoja. Voit tuoda lisää vihreyttä niin ulko kuin sisätiloihin. Ulkotiloihin valikoimistamme löytyy tekonurmi Wimbledon, jonka saat vapaasti omilla mitoillasi.  Sisätiloihin löytyy vaihtoehtoina niin juuttimatot Panama tai Sommar, kuin puuvillamatto Maija. Voit siis tuoda useilla eri tavoilla vihreän esille kodissa.

[/expand]

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla