Port vihreä käytävämatto leveys 80cm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Tuotetunnus (SKU): 936100G-1-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Perinteinen käytävämatto Port

Port on käytävämattona klassikko. Portin kaksisävyväritystä on löytynyt matoista jo vuosikymmeniä. Syy klassiseen väritykseen on yksinkertaisuudessaan sen ulkonäössä. Kaksisävyinen väritys näyttää hyvältä sukupolvesta riippumatta. Port-maton värimaailmaa voidaan kuvailla ajattomaksi. Perinteikkäät värit ja yksinkertainen kuosi tekevät matosta erinomaisen monen tyyliseen sisustukseen. Seitsemän värin yhdistelmästä löytyy varmasti jokaisen makuun sopiva. Port matosta voit valita joko 80 cm leveän tai 100 cm leveän maton. Matolla on paksuutta noin 7 mm.

Sileäpintainen matto helpottaa puhdistusta

Sileän pinnan ansiosta matolle kertyneet hiekanjyvät ja muut roskat on helppo joko imuroida tai ravistella pois. Näin ollen Port on helppohoitoinen matto. Verkkokaupasta ostettavan maton hintaan kuuluu lankakanttaus. Lankakantin väri vastaa aina maton sävyä.

Käytännöllinen liukumaton pohja

Soveltuu loistavasti kodin eri tiloihin, sillä liukumaton pohja pitää maton varmasti paikallaan. Sopii eteistiloihin jossa on paljon liikettä päivittäin. Matto pysyy paikoillaan kovemmassakin menossa.

Tuotekuvaus

MATERIAALI
100% polypropyleenia
KUVAUS
Konekudottu, lyhytnukkainen käytävämatto,
luistamaton kumipohja.

PESU-/HOITO-OHJEET

Kevyt imurointi ja tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta. Paikallisten, tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla, vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla. Vesipesu 30°C.

Lisätiedot

Mitat80 cm (senttimetri)
Paksuus

7 mm

Valmistusmaa

Kreikka

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla