Zero Izmir (t0667)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

JÄLKITOIMITUKSET ALKAVAT 28.6.2024

Tuotetunnus (SKU): 53T0667 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Vintage-matto Zero tekee sinustakin viileän sisustajan

Vintage-matto Zero tuo kotiisi uutta ilmettä. Zero-mattosarjasta löytyy useita kuvio- ja värivaihtoehtoja sisustajille, joiden sydäntä lämmittää itämaiset designit ja värikkyys. Itämaiset kuviot luovat kotiisi omanlaisensa tunnelman. Zerolla piristät kotiasi helposti. Zeron hyviä puolia on myös maton keveys. Matto on helppo rullata siivoamisen tieltä pois. Keveydestään huolimatta matto ei ole “liru”, joka heiluisi eikä pysyisi paikallaan. Maton pinnassa oleva moderneilla printtaustavoilla valmistettu kuvio tekee maton pinnasta tiiviin ja sitä myöten matto on myös helppohoitoinen. Pinnan ollessa tiivis on se kuitenkin mukavan pehmeä jalan alla. Zero yhdistää modernit matonvalmistustekniikat ja klassiset kuviot  saumattomasti yhteen.

Kierrätysmateriaaleista valmistettu vintage-matto

Ikänsä puolesta Zero ei ole puhdas vintage-matto. Matot tulevat suoraan tehtaalta, mutta matosta suurella osalla on jo aiempaa historiaa. Matto on valmistettu pääosin kierrätysmateriaaleista. Matto on kierrätyspuuvillaa, johon on sekoitettu polyesteriä sekä kierrätyspolyesteriä. Polyesteri tuo mattoon napakkuutta ja pidentää sen käyttöikää.  Zero-maton valinta on siis ekologinen ja kierrätystä edistävä valinta.

Zerossa on kattava kokovalikoima

Zero tuo sisustajalle valtaisan valikoiman kokovaihtoehtoja. Yleensä matoissa kokovaihtoehtoja on vain muutamia. Zerossa asiat ovat toisin. Zerosta löytyy yhteensä kahdeksan kokovaihtoehtoa mallia kohden. Kokoja löytyy pienestä kynnysmatosta aina jättikokoiseen 255×355 cm saakka. Näin ollen voit sisustaa vaikka kaikki kodin tilat saman sarjan matoilla. Voit hieman vaihdella tyyliä ja kuvioita.

Vintage matto Zeron hankintaan on monta hyvää syytä:

  • Mahtavat itämaishenkiset desingit luovat aidon vintage tunnelman
  • Modernit valmistus- ja printtaustekniikat lisäävät maton käyttöikää
  • Useita kuoseja joista löytää mieleisesi
  • Laaja kokovalikoima antaa paljon mahdollisuuksia
  • Maton pehmeys ja keveys tekevät matosta ihastuttavan ja helposti siirrettävän
  • Sopii käytettäväksi tilaan kuin tilaan
  • Viimeistelynä reunoja kiertää kaunis tikkaus
  • Ekologinen valinta

KATSO KAIKKI ZERO-VAIHTOEHDOT!

Kestävä kehitys

Tämä matto on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin mukaan, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Hoito-ohjeet

Pienemmät tahrat poistetaan vaalealla froteepyyhkeellä tai pehmeällä harjalla, haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Koko maton pesemiseen suositellaan ammattimaista tasopesua.

Pesu koneessa: Kylmäpesu 30°C

Vaakakuivaus

Ei rumpukuivausta

Ei kuivapesua

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Paksuus

5 mm

Valmistusmaa

Turkki

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla