Sisal Habanna 400 sävy 9318

Luonnonkuitumatto

Tuotetunnus (SKU): 8001409318 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sisal Habanna -matto on aina oikean kokoinen

Sisal on luonnon raaka-aine parhaimmillaan. Sisalagaaven lehdistä saatu kasvikuitu on kestävä ja kevyt. Kestävyytensä vuoksi matto soveltuu mainiosti keittiöön tai eteis- ja käytävätiloihin. Tiiviin ja tasaisen pintansa ansiosta se on helppo pitää puhtaana. Kestävyytensä ansiosta Sisal-mattoja käytetään usein myös julkisissa edustustiloissa ja kabineteissa.

Sisal Habanna -maton saat haluamillasi mitoilla. Maton maksimileveys on 400 cm. Habanna matossa on valmiina huopapohjaus. Maton pohja muodostuu kahdesta kerroksesta. Matossa on päältä tulevan kosteuden eristävä kumikerros ja tämän alla huopapohja. Huopapohja estää kumipohjan jämähtämisen lattiaan kiinni. Näin mattoa voi käyttää huoletta myös lattialämmityksen kanssa.

Sisal Habanna voidaan valmistaa seinästä seinään menevänä kokolattiamattona, jolloin maton reunat liimataan purkaantumisen estämiseksi. Muissa tapauksissa viimeistelyvaihtoehtona voit valita tyylikkään ja huomaamattoman lankakanttauksen, mutta jos haluat matostasi näyttävämmän näköisen, suosittelemme nauhakanttausta.

Mikäli haluat tuotteesta mallipalan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (tilaukset@maripa.fi tai 044-7889990).

HUOM! Jos tilaat maton, jonka lyhyin sivu on yli 230 cm, on toimitustapana PostNordin toimitus kotiovelle.

Hoito-ohjeet sisal-matoille:

Sisal-maton peruspuhdistukseksi suositellaan säännöllistä imurointia imurin harjasuulakkeella. Paikalliset tahrat voi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä (esim. vaalea froteepyyhe), tarvittaessa voi käyttää puhdistamiseen myös mietoa saippuaa (sappisaippua, Marseille-saippua). Myös erilaiset tekstiilipuhdistusaineet soveltuvat puhdistamiseen. Varmista tuotteen soveltuvuus valmistajan ohjeesta.

Puhdista tahrat aina tahraan päin, jotta lika ei pääse leviämään enempää. Vältä kovaa hankaamista. Kuivuneet tahrat voi puhdistaa myös varovasti esim. veitsen kärjellä raaputtaen tms.

Sisal-matolle ei suositella läpikastelua, koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan. Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla.

Tuotekuvaus

MATERIAALI 100% Sisal
KUVAUS Luonnonkuitumatto, huopapohjaus. Ympärikanttauksella ja tekstiilihuopapohjauksella.

Terve

Kirjaudu tilillesi

Valitse yritys tai kuluttaja