Kookosharjas 17mm omilla mitoilla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Luonnonkuidusta valmistettu kuran kerääjä

Tuotetunnus (SKU): 80030215200 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kookosharjasmatto on luonnontuote, joka pysäyttää lian tehokkaasti sisäänkäyntien luona

Kookosharjasmatto valmistetaan nimensä mukaisesti kookoksesta. Kookosharjas on tehokas kurasieppari. Matto on tiivis ja harjamainen, joten se imaisee kosteuden ja lian kengänpohjista sisäänsä. Kookosharjaksen yleisimpiä käyttökohteita ovatkin tuulikaapit, mattosyvennykset ja eteiset. Lyhyesti sanottuna sisäänkäynnit, joista lika ja kura tulevat sisälle. Joten, jos etsit luonnonmukaista lianpysäyttäjää, on kookosharjasmatto hyvä valinta.

Pysäytä kura jo ulkona, sillä kookosharjasmatto ei pakkasta pelkää

Kookosharjasmaton voi laittaa myös ulos. Matto ei ole arka pakkaselle, mutta se muuttaa hieman muotoaan ja väriään ulkotiloissa. Ulkoilmassa oleva kosteus pörheyttää mattoa ja samalla muuttaa mattoa hieman tummemmaksi. Varsinkin kylmillä ja kosteilla säillä maton väri tummenee, sillä siihen imeytyvä kosteus saattaa muuttaa maton väritystä hieman. Maton toiminnallisuuteen se ei kuitenkaan vaikuta millään tavalla. Matosta löytyvä vahva kumipohja helpottaa maton paikallaan pysymistä kaikilla lattiapinnoilla.

Kookosharjasmatto juuri sen kokoisena kuin haluat

Kookosharjasmatolla on useita käyttökohteita, joten mielestämme olisi reilua antaa sinun päättää maton koko. Niinpä ollen lähtökohtia on kaksi. Simppelimpi metrin levyinen, johon lisäät vain pituuden ja me teemme sen antamiesi mittojen mukaan. Toisessa vaihtoehdossa voit itse määrittää maton koon. Huomioithan kuitenkin, että maton enimmäisleveys on kaksi metriä.

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Tuotekuvaus

LAATU: Luonnonkuitu kookos

KUVAUS: Harjaskorkeus 17 mm, vahva kumipohja

PESU-/HOITO-OHJEET

Kevyt imurointi ja tuuletus

Ravista kevyesti ja koputtele maton pohjaa

Ei tamppausta

Ei vesipesua

 

Lisätiedot

Paksuus

15 mm

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla