Memphis 372 vaalean harmaa kokolattiamatto (sisältää kanttauksen)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Helppohoitoinen ja kestävä kokolattiamatto

Tuotetunnus (SKU): 101200372400 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tarkan markan Memphis kokolattiamatto

Välillä tulee tilanteita, että tavalliset matot eivät yksinkertaisesti sovi tilaan, johon maton haluaisit. Tällöin kannattaa ottaa apuun kokolattiamatot ja niiden muokattavuus. Kokolattiamatosta pystyy tekemään juuri sen muotoisen ja kokoisen maton kuin haluat. Oli tarpeesi kattaa kokonainen huone uudella matolla tai asuntoauton pieni ja sokkeloinen lattiapinta, on Memphis-kokolattiamatto silloin sinulle hyvä ratkaisu. Lankakanttausviimeistelyllä kokolattiamatosta tulee tavallisen maton kaltainen.

Memphisin nukka on lyhyt ja tiivis. Nykyaikainen kokolattiamatto on helppohoitoinen ja kestävä. Kokolattiamaton käyttökohteiksi kodeissa käyvät kaikki kuivat tilat sekä lisäksi esimerkiksi asuntoautot, veneet tai kotitoimistot. Memphis on hyvä valinta myös julkisiin tiloihin. Iloisen värikästä mattoa löytyy muutamista päiväkodeista ja kouluista.

Autamme mielellämme erilaisissa mattoprojekteissa. Olivatpa suunnittelemasi projektit pieniä tai suuria, kannattaa vinkkiä kysyä meiltä alan ammattilaisilta.

Maton leikkaus, kanttaus ja pakkaaminen tapahtuu omalla verstaallamme Salossa.

Tuotteista on mahdollista saada mallipalalaatikko, johon saat mukaan mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat maksavat 1€/kpl. Mallipalan voit tilata tilaa mallipala -nappia klikkaamalla.

Lankakanttauksen väri vastaa maton sävyä.

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

KOKOLATTIAMATON ASENNUS

Nykyaikaisen kokolattiamaton asennus käy vaivattomasti. Lattiapinnan, jolle kokolattiamatto asennetaan, tulee olla puhdas ja pölytön. Asennus onnistuu rullaamalla matto auki ja leikkaamalla se huoneen muotoon. Kiinnittäminen käy kaksipuoleisella mattoteipillä kynnysten kohdalta sekä joistakin kohtaa reunoilta ja maton keskiosilta.

Tuotekuvaus

MATERIAALI

100% PA Imprel

KUVAUS

Konekudottu, nukka 10 mm

HOITO-OHJEET

Imuroi ja tuuleta matto säännöllisesti

Tahrojen poisto varovaisesti kohti tahran keskustaa

Ei vesipesua

Ei kloorivalkaisua

Ei kemiallista pesua.

Ei rumpukuivausta

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla