Faro 2 Black/Red leveys 90cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Märkää hörppivä

Tuotetunnus (SKU): 1071RC000055128190 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kumireunuksinen kuramatto Faro on tehokas kuransieppaaja

Kuramatto Faro on suunniteltu Suomen syksy- ja kevätkeleihin. Matto on tarkoitettu imemään kosteus pois kengänpohjista. Faron pehmeä pinta antaa kengän upota mattoon ja kaappaa kosteuden pois samalla. Kumipohja estää kosteuden pääsemisen maton lävitse lattiaan.

Leveä matto suojaa tehokkaasti lattiaa

Faro on tavallista käytävämattoa hieman leveämpi. Siinä, missä valtaosa käytävämatoista on 80 tai 100 senttiä leveitä, Farosta löytyvät 90 ja 120 senttimetrin leveydet. Näin saat tehokkaammin suojattua kotisi lattiat. Lisäksi Farossa on kolme senttiä reunoiltaan olevat kumireunukset. Reunukset estävät mattoon keräytyvän liiallisen kosteuden päätymistä lattialle. Farosta löytyy valmiskokoja ja mattoja, jotka voidaan valmistaa mittojesi mukaan. Näin Faro sopii pidempäänkin käytävään. Huomioithan kuitenkin, että mittojen mukaan tehdyssä matossa ei ole kumireunoja leikatuissa päissä, vaan vain sivuissa.

Farosta löytyy kolme värivaihtoehtoa: harmaa, punainen ja beige. Beigestä löytyy vain valmiskokoja, mutta harmaata ja punaista saa  omilla mitoilla.

Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

PESU- /HOITO-OHJEET

Käsinpesu, enintään 40 °C

Ei rumpukuivausta.

Ei kemiallista pesua.

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla