Desire sininen 999R nukkamatto

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Pehmeä ja moderni nukkamatto

Tuotetunnus (SKU): 105271151999160230M Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Monipuolinen Desire-nukkamatto herättää halun sisälläsi

Jos nukkamatot ovat sinun juttusi, on Desire-nukkamatto tehty juuri sinulle. Tämä nukkamatto on pehmeä, värikäs ja sitä löytyy useassa eri koossa. Moni nukkamatto täyttää nämä kriteerit, mutta Desire on vielä enemmän. Kehitys kehittyy ja Desire-nukkamatto on pohja sille, mitä nukkamatot tulevat olemaan 2020-luvulla. Matossa on monta mielenkiintoista yksityiskohtaa.

Desiren väriskaala vie sateenkaaren toiselle puolelle

Desiren väriskaala on yksi mattovalikoimiemme laajimmista. Lähes kahdenkymmenen värin joukosta löytyy niin perinteiset harmaa ja valkoinen kuin ilahduttavat violetti ja turkoosi. Joten skaalaa löytyy jokaiseen sisustustyyliin ja makuun. Kokoja Desiressä on kuutta erilaista. Tosin, jos mikään näistä valmismitoista ei kolahda sinulle, niin ei muuta kuin ota sakset käteen ja leikkele haluamasi kokoinen ja muotoinen matto. Tämä on yksi Desiren  hyvistä puolista. Mattoa voit muokata kotona vapaasti sen muotoiseksi kuin itse haluat. Jos siis haluat pyöreän nukkamaton, niin tässä on yksi tapa hankkia se. Matto ei purkaannu eikä tarvitse liimaa leikkaamisen jäljiltä. Leikkaamisen mahdollistaa pehmeä huopapohja. Desiren avulla saat siis uutta väriä ja ilmettä kotiisi helposti.

Desire-nukkamatto on pehmeä päältä ja alta

Nukkamatot ovat pehmeitä ja tuovat lämpöä sisustukseen. Tämän me kaikki tiedämme. Jos kotonasi on jo nyt nukkamatto, niin ota siitä napakka ote ja tunnustele sitä. Tuntuuko se molemmilta puolilta pehmeältä? Veikkaan että ei, sillä valtaosa nukkamatoista on tehty joko tekstiili- tai muovipohjauksella. Desiressä tämäkin asia on toisin. Pehmeä huopapohja saa maton tuntumaan pehmeältä molemmin puolin. Huopapohjauksessa on myös muita hyviä puolia. Huopapohjauksen ansiosta matto on vapaasti muotoiltavissa ja konepestävissä. Lisäksi huopapohja vaimentaa tehokkaammin askelten äänet.

Usko tai älä, Desire on käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä

Desire on käytännöllisyydeltään omaa luokkaansa nukkamatoissa. Pienimmät matot voi pestä pyöräyttää pyykkikoneessa kotioloissa. Matto kestää konepesun, joten suuremmissakaan ei välttämättä tarvita muuta kuin tarpeeksi iso pyykkäri, jonka sisään matto mahtuu. Maton valmistuksessa on käytetty modernia polypropyleenia, joka on vettä hylkivää, antistaattista ja helposti puhdistettavaa. Näiden ominaisuuksien ansiosta matto on helppo pitää puhtaana arjessa. Voit siis unohtaa vanhat, tunkkaiset nukkamatot, Desire tuo muutoksen sinun arkeesi helpottamalla kodin siistinä pitämistä. Laajan kokovalikoimansa ansiosta Desiren voi sijoittaa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaikka eteiseen.

Desire on kuin sinulle tehty

Desire-mattomallistossa on hyviä puolia, joista jokainen nukkamatoista tykkäävä iloitsee:
– Useita koko- ja värivaihtoehtoja, joista löydät vaivatta sinulle sopivan
– Pehmeys, joka syö kaikuja ja tuo lämmön tuntua kotiisi
– Mattoa on helppo muokata kotona saksilla sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi
– Pehmeä huopapohja tuo muokattavuuden lisäksi myös lisää pehmeyttä mattoon
– Helposti puhdistettava ja konepestävä. Kestää 40°C:n pesun.
Desire on nukkamatto, jonka sinä haluat. Matossa yhdistyy perinteisen nukkamaton pehmeys ja tuotekehityksen tuloksena syntynyt käytännöllisyys. Nyt sinun tarvitsee vain valita väri ja sopiva koko. Desire vie nukkamatot 2020-luvulle ja vielä pidemmälle, antaen kodillesi ihanan värikkään ilmeen.

Tuotekuvaus

MATERIAALI
Materiaali on 100% polypropyleenia
(myös huopapohja on polypropyleenia.)
Huopapohjan ansiosta mattoa voi leikata
mihin muotoon itse haluaa. Nukan pituus
on 22 mm ja nukan paino 1,75 kg / m2, maton
kokonaispaino 2,2 kg / m2. Matto on 100%
kierrätettävä.
HOITO-OHJEET
Matto on konepestävä ja
kestää myös linkousta. Paikallisten tahrojen poistaminen Marseille-saippualla.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla