Desire pinkki 20R nukkamatto

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Pehmeä ja moderni nukkamatto

Tuotetunnus (SKU): 105271151020160230M Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Monipuolinen Desire-nukkamatto herättää halun sisälläsi

Jos nukkamatot ovat sinun juttusi, on Desire-nukkamatto tehty juuri sinulle. Tämä nukkamatto on pehmeä, värikäs ja sitä löytyy useassa eri koossa. Moni nukkamatto täyttää nämä kriteerit, mutta Desire on vielä enemmän. Kehitys jatkuu ja Desire-nukkamatto on pohja sille, mitä nukkamatot tulevat olemaan tulevaisuudessa. Matossa on monta mielenkiintoista yksityiskohtaa.

Desiren väriskaala vie sateenkaaren toiselle puolelle

Desiren väriskaala on yksi mattovalikoimiemme laajimmista. Lähes kahdenkymmenen värin joukosta löytyvät niin perinteiset harmaa ja valkoinen kuin ilahduttavat violetti ja turkoosi. Joten skaalaa löytyy jokaiseen sisustustyyliin ja makuun. Kokoja Desiressä on kuutta erilaista. Tosin, jos mikään näistä valmismitoista ei kolahda sinulle, niin ei muuta kuin ota sakset käteen ja leikkele haluamasi kokoinen ja muotoinen matto. Tämä on yksi Desiren hyvistä puolista. Mattoa voit muokata kotona vapaasti sen muotoiseksi kuin itse haluat. Jos siis haluat pyöreän nukkamaton, niin tässä on yksi tapa hankkia se. Matto ei purkaannu eikä tarvitse liimaa leikkaamisen jäljiltä. Leikkaamisen mahdollistaa pehmeä huopapohja. Desiren avulla saat siis uutta väriä ja ilmettä kotiisi helposti.

Desire-nukkamatto on pehmeä päältä ja alta

Nukkamatot ovat pehmeitä ja tuovat lämpöä sisustukseen. Tämän me kaikki tiedämme. Jos kotonasi on jo nyt nukkamatto, niin ota siitä napakka ote ja tunnustele sitä. Tuntuuko se molemmilta puolilta pehmeältä? Veikkaan, että ei, sillä valtaosa nukkamatoista on tehty joko tekstiili- tai muovipohjauksella. Desiressä tämäkin asia on toisin. Pehmeä huopapohja saa maton tuntumaan pehmeältä molemmin puolin. Huopapohjauksessa on myös muita hyviä puolia. Huopapohjauksen ansiosta matto on vapaasti muotoiltavissa ja konepestävissä. Lisäksi huopapohja vaimentaa tehokkaammin askelten äänet.

Usko tai älä, Desire on käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä

Desire on käytännöllisyydeltään omaa luokkaansa nukkamatoissa. Maton valmistuksessa on käytetty modernia polypropyleenia, joka on vettä hylkivää, antistaattista ja helposti puhdistettavaa. Näiden ominaisuuksien ansiosta matto on helppo pitää puhtaana arjessa. Voit siis unohtaa vanhat, tunkkaiset nukkamatot, Desire tuo muutoksen sinun arkeesi helpottamalla kodin siistinä pitämistä. Laajan kokovalikoimansa ansiosta Desiren voi sijoittaa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaikka eteiseen.

Desire on kuin sinulle tehty

Desire-mattomallistossa on hyviä puolia, joista jokainen nukkamatoista tykkäävä iloitsee:
– Useita koko- ja värivaihtoehtoja, joista löydät vaivatta sinulle sopivan
– Pehmeys, joka syö kaikuja ja tuo lämmön tuntua kotiisi
– Mattoa on  tarvittaessa helppo muokata kotona saksilla sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi
– Pehmeä huopapohja tuo muokattavuuden lisäksi myös lisää pehmeyttä mattoon
– Helposti puhdistettava

Desire on nukkamatto, jonka sinä haluat. Matossa yhdistyy perinteisen nukkamaton pehmeys ja tuotekehityksen tuloksena syntynyt käytännöllisyys. Nyt sinun tarvitsee vain valita väri ja sopiva koko. Desire vie nukkamatot 2020-luvulle ja vielä pidemmälle, antaen kodillesi ihanan värikkään ilmeen.

Sopii käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa.

Tuotekuvaus

MATERIAALI

100% polypropyleenia
(myös huopapohja on polypropyleenia)

Huopapohjan ansiosta mattoa voi leikata
mihin muotoon itse haluaa. leikkaus onnistuu helposti saksilla.

Nukan pituus on 22 mm ja nukan paino 1,75 kg / m2, maton
kokonaispaino 2,2 kg / m2. Matto on 100% kierrätettävä.

HOITO-OHJEET

Imuroi ja tuuleta matto säännöllisesti

Tahrojen poisto varovaisesti kohti tahran keskustaa

Vesipesun kestävä

Ei kloorivalkaisua

Ei kemiallista pesua

Ei rumpukuivausta

Lisätiedot

Koko

, , , ,

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla