Ale!

Zoya Gobelin 0154 999 X 160x235cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Värikäs ja persoonallinen

Tuotetunnus (SKU): 10820154999X160235 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Runsaasti kuvioitu Zoya Gobelin kertoo sinun olevan rohkea edelläkävijä

”Ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: niihin, jotka kulkevat edellä ja saavat jotain aikaan, ja niihin, jotka kulkevat jäljessä ja arvostelevat.”
— Filosofi Seneca (4-65 jKr.)

Jos teet tasan niin kuin itse haluat, Zoya Gobelin on ehdottomasti sinulle. Maton kuviointi saa varmasti huomion. Voit unohtaa ”ihan kiva” tai ”ok” kommentit. Muistan, kun itse näin ensimmäisen kerran nämä matot. Ensi kertaa mattoja katsellessa ihokarvani nousivat pystyyn ja mielessäni pyöri, että ”vitsi nää on kyllä makeita”. Mielessäni pyörähti kolme vaihtoehtoa mihin matto sopisi erityisen hyvin. Ensimmäinen oli hillityn harmaasti ja skandinaavisesti sisustettu olohuone. Siellä matto toisi väriä ja toimisi pikanttina yksityiskohtana. Toinen oli melkein toisesta ääripäästä, eli super- värikäs koti. Koti, joka olisi täynnä yksityiskohtia. Tällaisessa kodissa matto olisi kuin kala vedessä muiden värikkäiden ja ilmeikkäiden sisustuselementtien kanssa. Kolmantena mieleeni tuli toimistohuoneet. Toimistoissa Zoyalla on hyvä viestiä rohkeudesta olla erilainen ja että täällä saadaan hyviä asioita aikaiseksi.

 

Sileäpintaista Zoya Gobelinia voi käyttää myös ulkona ja sitä saa toistaiseksi vain yhdessä koossa

Värikäs Zoya Gobelin kestää myös ulkokäyttöä terasseilla ja parvekkeilla. Ulkomattokäytössä suosittelemme kuitenkin maton talvisäilytystä muualla kuin lumen ja jään armoilla ulkona. Lasitetuilla parvekkeilla ja muualla minne lumi ja jää ei niin helposti pääse, voi Zoyaa käyttää ympäri vuoden. Zoya Gobelin -mattoa on tällä hetkellä saatavana koossa 160×235 cm. Kuviointinsa vuoksi tämän pienempää mattoa Zoya Gobelinista ei ole tulossa, isomman suhteen aika näyttää.

Hoito-ohje:

Hellä vesipesu 30°C.

Tahrat vaahdotetulla marseille-saippualla.

Lisätiedot

Paino4 kg (kilogramma)

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla