Touch mikrokuitumatto

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ohut ja uskomattoman pehmeä

Tuotetunnus (SKU): 10900046523440240340M Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mikrokuitumatto Touch tuo kotiisi uuden, entistäkin pehmeämmän kosketuksen

Pidätkö nukkamaton pehmeydestä, mutta haluat vielä helppohoitoisemman maton kotiisi? Siinä tapauksessa Touch on sinun mattosi. Touchin valmistusmateriaalina on käytetty mikrokuitua, jonka ansiosta mattoon on saatu pehmeyttä ilman paksua nukkakerrosta. Modernin valmistusmateriaalinsa ansiosta mattoon on saatu sen puhtaanapitämistä ja hoitoa helpottavia ominaisuuksia.

Mikrokuitumatto on mikrokuituliinan vastakohta

Mikrokuitujen erilaisten valmistustekniikoiden ansiosta kuidulle voidaan saada erilaisia ominaisuuksia. Urheiluvaatteissa hengittävyyttä, puhdistuliinoissa kyky irrottaa ja sitoa likaa sekä rasvaa. Touch maton mikrokuidut on valmistettu olemaan täysi vastakohta puhdistusliinoille. Matto on valmistettu hylkimään likaa ja rasvaa, sekä luovuttamaan sen helposti pois puhdistettaessa. Näin ollen matto on helppohoitoinen ja matto kestää jopa konepesun. Valmistusmateriaalinsa ansiosta matto on nukkaamaton ja pöllyämätön.

Ylellinen Touch pehmentää arkeasi

Mikrokuitumatto Touchista löytyy kaksi väri- ja kolme kokovaihtoehtoa. Värivaihtoehtoina ovat beige ja harmaa. Touchia on mahdollista saada koossa 160×230, 200×290 ja 240×340 cm. Matto on siis suunniteltu ainoastaan keskilattiakäyttöön ja peittämään suuria pinta-aloja. Hankkimalla Touch-maton saat jotain mitä vain harvoilta löytyy. Radiosta tuttu kaksikko Matti Airaksinen ja Dj Orion käyttäisivät tästä matosta sanaa exclusiivinen. Itseasiassa maton valmistaja määrittelee Touch-maton kuuluvan omaan Exclusive collection sarjaansa. Maton pehmeys ja laadukkuus olivat tekijät, joiden vuoksi valitsimme maton meille myyntiin. Haluamme tarjota sinulle parasta pehmeyttä ja helppohoitoisuutta samassa paketissa.

Tuotekuvaus

MATERIAALI

100% mikrokuitua

KUVAUS

Konekudottu, nukkaamaton

PESU/HOITO-OHJEET

Kevyt imurointi, tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta
Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla,
vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla. Vesipesu 30°C

 

Lisätiedot

MitatEi saatavilla/-tietoa
Valmistusmaa

Belgia

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla