Tatami tumman ruskea leveys 100cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Monipuolinen muovimatto

Tuotetunnus (SKU): 1076TW29B4100 Osastot: , , ,

Kuvaus

Muovimatto Tatami sopii useaan eri käyttötarkoitukseen

Tatami muovimattoa voi käyttää niin kosteissa kuin kuivissa tiloissa, niin sisällä kuin ulkona. Matto ei säikähdä minkäänlaista kosteutta tai märkää. Kosteuden kestävyytensä ansiosta mattoa voi käyttää myös kylpyhuoneissa.  Määrämittaan leikattuna saat itsellesi aina oikean kokoisen maton. Mattoa on helppo muokata vielä kotioloissa, mikäli mattoon tarvitsee tehdä kulmia tai mutkia. Näin saat maton istumaan täydellisesti, ilman että sinun tarvitsee saada siirrettyä edessä olevia huonekaluja.

Kuivissa tiloissa Tatamia voi käyttää eteisessä ja nukattomuutensa ansiosta mahdollisesti myös työpöydän ja – tuolin alla. Matto on sen verran ohut, että työtuolin renkaat eivät uppoa maton uumeniin. Tämä matto ehkäisee painaumien ja naarmujen tulemista lattiaan.

Mikäli olet etsinyt ohutta muovimattoa lattioittesi suojaksi niin olet viimein löytänyt etsimäsi. Tatamilla voi suojata lattiaa ja kaunistaa kotia vaivattomasti. Tatamin käyttökohteilla vain mielikuvitus on rajana.

Tuotteista on mahdollista tilata mallipalapaketti, johon voit valita mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat ja niiden toimitus ovat ilmaisia. Tilaa mattonäytteet helposti klikkaamalla Lisää mallipala ostoskoriin -nappia. 

Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

Tuotekuvaus:

Materiaali: 37% TPE, 33% PVC, 16% Polypropeeni, 14 Plastic Lumber (PL)

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla