Sisalmatto Tigra 400 sävy 9001

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Luonnonkuitumatto

Tuotetunnus (SKU): 8001204001L Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Sisalmatto on luontoystävällinen valinta

Sisal Tigrassa on luonnon raaka-aine parhaimmillaan. Sisalagaaven lehdistä saatu kasvikuitu on kestävä ja kevyt. Tiiviin ja tasaisen pintansa vuoksi matto on helppo pitää puhtaana. Kestävä sisalmatto soveltuu mainiosti keittiöön ja käytävätiloihin. Kestävyytensä ansiosta sisalmattoja käytetään usein myös julkisissa edustustiloissa ja kabineteissa. Sisal Tigra -mallistossa värivaihtoehtoja on seitsemän, joten jokaiseen tilaan löytyy sopiva vaihtoehto.

Tigra-matossa pohja muodostuu kahdesta kerroksesta. Matossa on päältä tulevan kosteuden eristävä kumikerros ja tämän alla huopapohja. Huopapohja estää kumipohjan jämähtämisen lattiaan kiinni. Näin mattoa voi käyttää huoletta myös lattialämmityksen kanssa.

Maton leikkaus, kanttaus ja pakkaaminen tapahtuu omalla verstaallamme Salossa

 

Sisal Tigran saat juuri sen kokoisena kuin haluat. Haluamillasi mitoilla valmistettu Tigra valmistetaan 400 cm leveästä rullasta, joten tuotteen maksimileveys on 400 cm. Omilla mitoilla valmistettuun tuotteeseen suositellaan nauhakanttausta joka sivulle.

Sisal Tigrasta voidaan myös valmistaa seinästä seinään ulottuva kokolattiamatto, jolloin maton reunat liimataan purkaantumisen estämiseksi. Muissa tapauksissa voit valita viimeistelyvaihtoehdoksi tyylikkään ja huomaamattoman lankakanttauksen tai näyttävämmän näköisen nauhakanttauksen.

Tilatessasi maton, jonka lyhyin sivu on yli 230 cm, maton muualle kuin myymälään toimittamisesta vastaa PostNord ja matot toimitetaan kotiin. Pienempien mattojen kohdalla Matkahuollon toimitusvaihtoehdot ovat voimassa.

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Tuotteista on mahdollista tilata mallipalapaketti, johon voit valita mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat ja niiden toimitus ovat ilmaisia. Tilaa mattonäytteet helposti klikkaamalla Lisää mallipala ostoskoriin -nappia.

Myös Instagrammaaja @idaadalminas ihastui 9001 Sisal Tigraan

https://www.instagram.com/p/CJbKShMAHiB/

Sisalmaton hankintaan on monta hyvää syytä

  • Todella kestävä ja voidaan sijoittaa vaikkapa ruokapöydän alle
  • Allergikolle sopiva
  • Valmistettu luonnonkuidusta
  • Eristää ääntä
  • Miellyttävän tuntuinen jalan alla
  • Turvallinen, myrkytön ja hajuton matto, joten se sopii kaikille

Sisalmaton hoito-ohjeet

Sisalmaton peruspuhdistukseksi suositellaan säännöllistä imurointia imurin harjasuulakkeella. Paikalliset tahrat voi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä (esim. vaalea froteepyyhe) ja tarvittaessa  puhdistamiseen voi käyttää mietoa saippuaa. Myös erilaiset tekstiilipuhdistusaineet soveltuvat puhdistamiseen. Varmista tuotteen soveltuvuus valmistajan ohjeesta.

Puhdista tahrat aina tahraan päin, jotta lika ei pääse leviämään enempää. Vältä kovaa hankaamista. Materiaali on herkkä kosteudelle, joten suosittelemme matolle ammattimaista pesua

Tuotekuvaus

MATERIAALI: 100% sisal

KUVAUS: Luonnonkuitumatto ympärikanttauksella. Nauha- ja lankakanttauksen sävy nähtävillä tuotekuvissa

PAINO: 2,2 kg/m2

PAKSUUS: n. 7-10mm lankakanttauksella, n. 10-15 nauhakanttauksella

POHJAUS: Tekstiilihuopapohjaus

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla