Sienna tekstiililaatta 20kpl 5m² 50x50cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Akustiikkaa parantava ja helposti asennettava

Tuotetunnus (SKU): 1075725050M-1 Osasto:

Kuvaus

Sienna tekstiililaatta toimistoon tai kotiin on hyvä vaihtoehto matolle

Ääntä vaimentava ja helposti asennettava Sienna tekstiililaatta on hyvä vaihtoehto kokolattiamatolle, kun mietit uutta lattiapintaa kotiisi tai toimistoon. Tekstiililaatta on helppo asentaa, kulutusta kestävä ja ääntä vaimentava. Tekstiililaattaa voidaan käyttää lattiapäällysteenä joko pysyvänä ratkaisuna tai tilapäisratkaisuna, esimerkiksi messuilla laatasta saa näyttävän premium-luokan lattian helposti ja nopeasti. Kotien ja toimistojen lisäksi Siennaa voidaan käyttää julkisissa tiloissa, kuten auloissa, kokoushuoneissa, hotelleissa tai ravintoloissa.

Siennasta löytyy tällä hetkellä neljää eri väriä; vaaleanharmaa, hopea, harmaa ja sininen. Laatat myydään yksittäin. Näin sinun ei tarvitse ostaa muuta kuin juuri se määrä minkä tarvitset.

Toimituksessa mukana 20 tekstiililaattaa.

Tekstiililaatan asentaminen on helppoa amatöörille, ammattilaisesta puhumattakaan

Tekstiililaatan asentaminen on helppoa, ei vaadi liimaa tai teippiä. Laattojen raskaan painon ansiosta laatat pysyvät paikallaan liikkumatta mihinkään.  Neliön muotoinen 50×50 cm laatta helpottaa laattamäärän tarpeen arvioimista. Neljä laattaa kattaa neliömetrin kokoisen pinta-alan. Laatta kiinnitetään lattiaan teipillä, joten sen kiinnittäminen ja poistaminen on helppoa. Tekstiililaatan alle jäävän lattian tulee olla puhdas ja pölytön.

Laatan pohjasta löytyvien nuolien avulla voit varmistaa, että asennussuunta kaikissa laatoissa on sama. Saman- suuntaisella asennuksella vältyt yksittäisten laattojen erottumiselta. Tosin voit käyttää ”vastakarvaan” asennettuja laattoja tehokeinona, jos haluat. Huoneen viimeistelyssä ylimenevän voi leikata pois veitsellä. Siennan tulee olla huoneenlämmössä vähintään 24 tuntia ennen asentamista.

tekstiililaatta Sienna Audiokaupan lattialla

Tekstiililaatta vähentää kaikuja ja parantaa huoneen akustiikkaa.

Esimerkiksi audiokauppa.fi:n Helsingin myymälään on asennettu kaikua vähentävät laatat.

Tekstiililaatta Sienna, käytännöllinen valinta

Jatkuvaan käyttöön suunniteltu Sienna on antistaattinen ja CE-hyväksytty. Paloluokaltaan tekstiililaatta on Cfl-s1- luokkaa. Cfl-s1 -luokkaan luokitellaan lattiapäällysteet, jotka osallistuvat paloon rajoitetusti ja niiden savun tuotto on rajoitettu.

 

Tekstiililaatta Sienna on hyvä valinta, kun suunnittelet kokonaisten lattiapintojen suojaamista, sillä se on:

  • Helppo ja nopea asentaa ja purkaa
  • Kovaan käyttöön suunniteltu
  • Vaimentaa ääniä ja poistaa kaikua
  • Helppohoitoinen
  • Vahingoittunut laatta on helppo vaihtaa uuteen
  • Lattialämmityksen kanssa yhteensopiva
  • Antistaattinen
  • Liukumaton

Sienna tekstiililaatta on helppo ja kestävä valinta uudeksi lattian päällysteeksi. Siennalla päällystät suuremmankin lattian nopeasti ja lopputulos on ammattimainen ja siisti. Ostamalla tekstiililaatan nyt, saat kestävän ja käytännöllisen lattianpäällisen pitkäksi aikaa.

Tekstiililaatan paksuus on 5 mm ja nukan korkeus 3 mm.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri

, , , ,

Paksuus

5 mm

Valmistusmaa

Hollanti

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla