Roba hopea leveys 400cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Monipuolinen matto upealla vinyylikanttauksella

Tuotetunnus (SKU): 993000400SI Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Helppohoitoinen ja käytännöllinen Roba-matto

Roba on tyylikäs matto, joka on suunniteltu kestämään. Sisustussuunnittelijoiden eniten valitsema matto niin eteiseen kuin ruokailutilaan. Valmistusmateriaalina on käytetty polypropyleenia, joka soveltuu hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Sileän pintansa ansiosta Roba on vaivaton hoidettava ja matto sietää vesipesun tarvittaessa. Tiivis kumipohja pitää maton hyvin aloillaan vilkkaillakin paikoilla. Kaikki ominaisuudet yhdistettynä Roba on hyvä valinta paikkaan, jossa matto joutuu kovalle kulutukselle. Roba sopii käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa.

Roba soveltuu lasitetulle terassille ja parvekkeelle sekä eteis- ja käytävätiloihin. Robaa käytetään paljon myös erilaisissa julkisissa tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa ja kabineteissa, sekä julkisten tilojen aulatiloissa.

Juuri sellainen Roba kuin sinä haluat

Saat Roba-maton kotiisi juuri sen kokoisena kuin haluat.  Neljän metrin maksimileveys on ainut rajoittava tekijä. Verkkokaupasta pystymme toistaiseksi toimittamaan vain nelikulmaisia mattoja, mutta jos mielessäsi on jokin muu erikoisempi muoto, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla verkkokauppa@matto.fi.

Verkkokaupasta ostettujen Roba-mattojen hintaan kuuluu tyylikäs vinyylilankakanttaus.

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

HUOM! Jos tilaat maton, jonka lyhyin sivu on yli 230 cm, on toimitustapana PostNordin toimitus kotiovelle. Pienempien mattojen kohdalla Matkahuollon toimitusmuodot ovat voimassa.

Tuotteista on mahdollista tilata mallipalapaketti, johon voit valita mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat ja niiden toimitus ovat ilmaisia. Tilaa mattonäytteet helposti klikkaamalla Lisää mallipala ostoskoriin -nappia.

Tuotekuvaus

MATERIAALI

100% Polypropyleenia

KUVAUS

Helppohoitoinen, konekudottu, kumipohjainen matto. Soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Alkuperämaa: Hollanti. Maton leikkaus, kanttaus ja pakkaus tehty Suomessa.

PESU-/HOITO-OHJEET

Kevyt imurointi ja tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta.

Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla, vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä
tai liinalla.

Vesipestävä, laakakuivaus.

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla