Ocean valkoinen max 120 cm leveä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Luksusta kylpyhuoneeseen

Tuotetunnus (SKU): 10610000W Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Muokattava kylpyhuonematto Ocean muotoutuu tahtosi mukaan

Miltä kuulostaisi kylpyhuonematto, joka on pehmeä, kevyt, hyvin paikallaan pysyvä ja vielä konepestävä ja nopeasti kuivuva? Kylpyhuonematto Ocean on juuri kaikkea tätä ja vielä hieman enemmän. Oceanin saat lisäksi sen kokoisena kuin haluat. Mittatilauksena valmistettavan Oceanin avulla tuot uutta pehmeyttä arkeesi.

Oceanin värit ovat hohtavan kepeät. Neljästä värivaihtoehdosta jokainen voi valita suosikkinsa. On perinteiset harmaa, musta ja valkoinen. Näiden lisäksi on myös mahdollista valita piristävä pinkki. Matoissa olevan pienen hohdon ansiosta mustakaan ei ole synkkä, vaan kiiltää nätisti.

Kauniin kuorensa lisäksi Ocean on käytännöllinen. Matto on kevyt, joten sitä on helppo siirtää tarvittaessa. Itsestään tämä kylpyhuonematto ei kuitenkaan lähde juoksentelemaan. Matosta löytyy kumipohjaus, joka pitää maton paikallaan. Kumipohjan suunnittelussa on huomioitu kodit, joissa on lattialämmitys. Maton kumipohja kestää lattialämmityksen. Matto kannattaa kuitenkin laittaa kuivalle lattialle. Näin estät veden pääsemisen maton ja lattian väliin. Maton likaantuessa voit pyöräyttää sen pyykinpesukoneessa 30 asteen pesussa puhtaaksi. Ohut Ocean on siis huomattavasti käytännöllisempi kuin perinteiset paksut kylpyhuonematot.

Ostamalla Oceanin saat

– Hieman luksuksen tuntua suihkun jälkeen tai aamun ensi hetkiin.
– Juuri sen kokoisen ja muotoisen maton kuin tarvitset vessaan tai kylpyhuoneeseen. Mattoa voi muokata myös kotioloissa saksilla.
– Kevyen maton, joka on helppo siirtää pois tieltä tarvittaessa.
– Paikallaan pysyvän maton.

Voit siis jatkaa samaan rataan vanhojen paksujen kylpyhuonemattojen kanssa tai voit hankkia ohuen Ocean- kylpyhuonematon tarjoamaan pientä ylellisyyttä jokaiseen aamuusi.

Tuotteista on mahdollista tilata mallipalapaketti, johon voit valita mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat ja niiden toimitus ovat ilmaisia. Tilaa mattonäytteet helposti klikkaamalla Lisää mallipala ostoskoriin -nappia.

Tuotekuvaus

MATERIAALI

Liukuestepohjaus. Nukan materiaali polyester.

HOITO-OHJEET

Konepesu 30°C, ei kloorivalkaisua, ei silitystä ja ei rumpukuivausta.

Lisätiedot

Nukan korkeus

15 mm

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla