Nature 4508 96 ebony leveys 400cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Kestävä sisä- ja ulkotilojen matto

Tuotetunnus (SKU): 9180096400EB Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nature on helppohoitoinen sisä- ja ulkotilojen matto

Kestävyyttä ja näyttävyyttä niin ulko- kuin sisätiloihin Nature-maton avulla! Matossa on käytetty uniikkia valmistustekniikkaa, jolla matosta on saatu hyvin tiivis ja vedenkestävä. Nature on tyyliltään yksinkertainen matto, joka soveltuu loistavasti vaikka viimeistelemään parvekkeen sisustuksen. Nature-matto kestää sadetta, aurinkoa, lunta sekä likaa ja matto on helppo puhdistaa.

Naturessa luonnollisuus ja moderni valmistustekniikka lyövät kättä yhteen

Ulkonäöltään Nature muistuttaa luonnonkuitumattoa. Naturen polypropyleenilanka on helposti puhdistettavaa ja kestää jopa valkaisuaineen käytön. Polypropyleenilanka on valmistettu vedenkestäväksi ja lisätyn UV-suojauksen ansiosta Nature-matto sopii hyvin ulkokäyttöön. Materiaali on pölyämätön ja näin sitä voidaan käyttää myös kodeissa, joissa on allergikkoja.

Monipuolisuutensa ja helppohoitoisuutensa ansiosta Naturella on kodeissa useita käyttökohteita. Voit hankkia Naturen terassin ja parvekkeen lisäksi vaikka kodinhoitohuoneeseen, eteiseen tai keittiön pöydän alle.

Voit tilata Nature-maton juuri sen kokoisena ja muotoisena kuin haluat

Mikäli toiveena on muodoltaan pyöreä matto, syötä haluamasi halkaisija pituus ja leveys -kenttään ja valitse pyöreä täppä. Laskurin antama hinta sisältää maton viimeistelyn lankakanttauksella. Jos suunnittelemasi maton lyhyin sivu on yli kolme metriä, olethan ennen tilauksen tekemistä yhteydessä meihin, niin saamme sovittua sopivan toimitustavan matolle. Mikäli mielessäsi on jokin muu kuin neliskanttinen tai pyöreä matto, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@matto.fi. Me autamme mielellämme.

Toimitusaika mittatilaustuotteissa on 2-3 viikkoa.

Tuotteista on mahdollista tilata mallipalapaketti, johon voit valita mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat ja niiden toimitus ovat ilmaisia. Tilaa mattonäytteet helposti klikkaamalla Lisää mallipala ostoskoriin -nappia.

Nature-maton hankintaan on monia hyviä syitä

  • Mahdollisuus käyttää mattoa niin ulko- kuin sisätiloissa
  • Useita eri värivaihtoehtoja
  • Tahra- ja UV-suojattu sekä vedenkestävä
  • Helppo pitää puhtaana. Voidaan puhdistaa vaikka valkaisuaineella.
  • Voidaan valmistaa mittojesi mukaan
  • Ulkoasultaan muistuttaa sisalmattoa

Suosittelemme sisätiloissa Naturen alle erillistä liukuestemattoa. Se suojaa lattiaa ja pitää maton siististi paikoillaan.

Lisätiedot

Paksuus

6 mm

Paino

1,7 kg/m2

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!