Memphis 817 sininen kokolattiamatto leveys 400cm (ei kanttausta)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

HUOM! Leveys 400cm, syötä pituus alla olevaan kenttään.

Tuotetunnus (SKU): 101200817400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tarkan markan Memphis kokolattiamatto

Välillä tulee tilanteita, että tavalliset matot eivät yksinkertaisesti sovi tilaan, johon maton haluaisit. Tällöin kannattaa ottaa apuun kokolattiamatot ja niiden muokattavuus. Kokolattiamatosta pystyy tekemään juuri sen muotoisen ja kokoisen maton kuin haluat. Oli tarpeesi kattaa kokonainen huone uudella matolla tai asuntoauton pieni ja sokkeloinen lattiapinta, on Memphis-kokolattiamatto silloin sinulle hyvä ratkaisu. Lankakanttausviimeistelyllä kokolattiamatosta tulee tavallisen maton kaltainen.

Memphisin nukka on lyhyt ja tiivis. Nykyaikainen kokolattiamatto on helppohoitoinen ja kestävä. Kokolattiamaton käyttökohteiksi kodeissa käyvät kaikki kuivat tilat sekä lisäksi esimerkiksi asuntoautot, veneet tai kotitoimistot. Memphis on hyvä valinta myös julkisiin tiloihin. Iloisen värikästä mattoa löytyy muutamista päiväkodeista ja kouluista.

Mikäli et ole varma millaisen kokolattiamaton haluat, ota yhteyttä asiakaspalveluun verkkokauppa@matto.fi ja pyydä mallipalaa. Mallipalakuori maksuton ja siihen saa neljä erilaista mallipalaa.

Autamme mielellämme erilaisissa mattoprojekteissa. Olivatpa suunnittelemasi projektit pieniä tai suuria, kannattaa vinkkiä kysyä meiltä alan ammattilaisilta.

Maton leikkaus, kanttaus ja pakkaaminen tapahtuu omalla verstaallamme Salossa.

Tuotteista on mahdollista tilata mallipalapaketti, johon voit valita mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat ja niiden toimitus ovat ilmaisia. Tilaa mattonäytteet helposti klikkaamalla Lisää mallipala ostoskoriin -nappia. 

Lankakanttauksen väri vastaa maton sävyä.

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

KOKOLATTIAMATON ASENNUS

Nykyaikaisen kokolattiamaton asennus käy vaivattomasti. Lattiapinnan, jolle kokolattiamatto asennetaan, tulee olla puhdas ja pölytön. Asennus onnistuu rullaamalla matto auki ja leikkaamalla se huoneen muotoon. Kiinnittäminen käy kaksipuoleisella mattoteipillä kynnysten kohdalta sekä joistakin kohtaa reunoilta ja maton keskiosilta.

Tuotekuvaus

MATERIAALI

100% PA Imprel

KUVAUS

Konekudottu, nukka 10 mm

HOITO-OHJEET

Imuroi ja tuuleta matto säännöllisesti

Tahrojen poisto varovaisesti kohti tahran keskustaa

Ei vesipesua

Ei kloorivalkaisua

Ei kemiallista pesua.

Ei rumpukuivausta

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla