Voit lopettaa arpomisen, sillä elämä polypropyleenimatto Loton kanssa ei ole onnenkauppaa, vaan helppoa ja huoletonta

Onko lottoaminen oikeasti onnenkauppaa? Veikkauksen lotto voi ollakin, mutta meidän Lotto-matto on huoleton ja edullinen keskilattiamatto. Lyhyellä nukalla varustettu polypropyleenimatto on helppo pitää puhtaana, sillä valmistusmateriaali kestää erilaisia pesu- ja puhdistusaineita varsin hyvin. Hinta Lotossa on varsin houkutteleva. Pienempi 133×190 cm matto 39 euroa, keskikokoinen 160×235 cm matto 69 euroa ja suurin 200×290 cm 99 euroa. Kuinka montaa muuta suurta mattoa saat alle sadalla eurolla?

Lotto tekee paluun MATTO.fi:n mallistoon pienen poissaolon jälkeen. Uuden tulemisen myötä mattoon on tullut uusi, entistä suurempi 200×290 cm koko. Näin matto sopii myös isompiin olohuoneisiin ja ruokapöytien alle.

Makuja on monia ja niistä ei sovi kiistellä, mutta Lotto sopii moneen niistä

Loton perinteikäs paimentolaiskuviointi sopii useaan erilaiseen sisustustyyliin. Matto sopii niin yksinkertaiseen, moderniin ja skandinaaviseen sisustustyyliin, kuin hieman huolettomampaan boheemiin sisustustyyliin. Matto toimii siis ankkurina mikäli haluatkin vaihtaa kotisi sisustustyyliä yllätten. Harmaaseen taittava pohjasävytys ei ole niin arka arjelle, kuin mitä puhtaan valkoinen matto olisi. Näin Lotto kestää arjessa hyvin elämistä ja olemista. Olemme varmoja, että tulet pitämään tästä polypropyleenimatosta.

Hanki Lotto, niin saat ainakin nämä seitsemän oikein:

– Polypropyleenimatto on helppo puhdistaa tahroista
– Kolmesta koosta tehty valinta on helppo. Joten matto on varmasti sopiva sille suunniteltuun tilaan
– Perinteikäs kuvio sopii kotisi muuhun ilmeeseen tai on uudistuksen aloituspiste
– Uusi huoneen keskipiste virkistää mieltäsi
– Varpaasi pitävät siitä miltä matto tuntuu
– Saat vieraasi ihastelemaan uutta mattoasi
– Lompakkosi kiittää edullisesta hinnasta

Ostamalla Lotto-maton yhdistät siis järjen ja tunteen. Jos Kaija Koo tekisi Lotto-matosta laulun, olisi laulun nimi ”kaunis, helppo, edullinen”. Nämä kaikki kolme ominaisuutta yhdistyvät tässä mattosarjassa. Joten mitäpä sitä odottamaan kauempaa, vaan liity Loton omistajien iloiseen seuraan.

Tuotekuvaus:

LAATU
100% Heat-Set polypropyleenia
KUVAUS
Konekudottu, sileäpintainen malli. Nukka 15 mm.
PESU-/HOITO-OHJEET
Kevyt imurointi ja tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta. Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla. Vesipesu 30°C.

Terve

Kirjaudu tilillesi

Valitse yritys tai kuluttaja