Dawn Foam 5787 E ruskea leveys 380cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Monipuolinen mittatilausmatto

Tuotetunnus (SKU): 8935787E380 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Dawn Foam 5787 -matto on kodin monitaituri, joka muotoutuu sinun kotisi ja tarpeidesi mukaan

Jokainen koti on yksilöllinen omilla lattiamateriaaleillaan ja mitoillaan. Välillä tilanteet voivat olla haasteellisia, kun etsitään sitä täydellistä mattoratkaisua kotiin.

”Hei. Etsin käytävämattoa, jonka suurin haaste on paksuus. Minulla on aika matalat ovet. Matto saisi olla maksimissaan 0,5 senttiä paksu. Normaali kuramaton oloinen matto olisi hyvä. Toinen haaste on leveys, käytäväni on 95 senttiä leveä. 80-senttinen matto on vähän kapea, mutta siihen on pakko tyytyä, jos muuta ei saa. Huom. 1 metri on liian leveä. En lähtisi itse sitä leikkaamaan kapeammaksi. Maton pituus pitäisi olla 350 cm eli tosiaan 3,5 metriä. Minulla on parketti! Matto ei saa liimaantua.” Eija I.

Haasteena tässä tilanteessa oli maton paksuus, leveys ja pituuskin piti saada kohdalleen. Juuri tällaisia tilanteita varten on olemassa mittatilausmatot. Halusimme varmistaa maton sopivuuden paksuuden kannalta. Lähetimme Eijalle koepaloja matoista ja näin hän sai samalla valita mieluisen kuvion ja värin kotiinsa.

Vuosien saatossa olemme tehneet tuhansia mittatilausmattoja. Olemme Suomen johtavia mittatilausmattojen tekijöitä. Mittatilausmatolla saat aikaan täydellisiä ratkaisuja kotiisi ja toimistoosi. Tässäkin tapauksessa asiakkaan mittojen mukaan valmistettu matto istuu suunniteltuun tilaan niin kuin nenä päähän.

Monipuolisuutensa lisäksi Dawn Foam 5787 on likaa hylkivä ja kulutusta kestävä matto

Dawn Foam 5787 -matto on valmistettu käytettävyys ja kestävyys edellä. Matto on kudottu likaa hylkivällä langalla. Sileäpintainen matto on varustettu perinteisellä korinpohjakuvioinnilla. Likaa hylkivä lanka ja korinpohjakuviointi yhdessä muodostavat parivaljakon, johon lika ja esimerkiksi koirankarvat eivät tartu. Tämän ansiosta mattoa käytetään paljon lapsi- ja eläinperheissä.

Yleisimmät käyttökohteet ovat käytävät ja ruokailutiloissa pöytien alla. Mattoa käytetään myös olohuoneissa ja mökeillä. Matossa oleva Foam-kumipohjaus pitää maton paikallaan. Foam-pohjaus sopii kaikille lattiamateriaaleille, myös lattialämmityksen kanssa.

Maton leikkaus, kanttaus ja pakkaaminen tapahtuu omalla verstaallamme Salossa

Maton ostaminen verkkokaupasta on helppoa. Syötät maton pituuden ja leveyden, niin laskuri laskee matolle hinnan. Laskuri laskee myös maton lankakanttauksen (6€/m), joka sisältyy laskurin hintaan. Maton maksimi- leveys on 380 cm.

Tilatessasi maton, jonka lyhyin sivu on yli 230 cm, maton muualle kuin myymälään toimittamisesta vastaa PostNord ja matot toimitetaan kotiin. Pienempien mattojen kohdalla Matkahuollon toimitusmuodot ovat voimassa.

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Tuotteista on mahdollista tilata mallipalapaketti, johon voit valita mallipalat neljästä matosta. Mallipalat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen XXS-paketissa. Mallipalat ja niiden toimitus ovat ilmaisia. Tilaa mattonäytteet helposti klikkaamalla Lisää mallipala ostoskoriin -nappia. 

Kun etsit käytännöllistä monen tilan mattoa, on Dawn Foam 5787 sinun valintasi

  • Valmistettu likaa hylkivällä langalla, korinpohjatekniikalla
  • Kestää kulutusta
  • Sileäpintainen matto on helppo pitää puhtaana
  • Käyttökohteina kodit, toimistot ja kesämökit, käytävät, ruokailutilat ja olohuoneet
  • Foam-pohjaus pitää maton paikallaan ja toimii kaikilla lattiamateriaaleilla
  • Materiaali, johon ei tartu karvat

 

Tuotekuvaus

MATERIAALI

100% Heat-Set polypropyleeni

KUVAUS

Konekudottu, sileäpintainen. Moderni malli. Juutin oloinen. Foam-pohjaus. Paksuus noin 7 mm.

PESU/HOITO-OHJEET

Kevyt imurointi, tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta

Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla, vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla.

Vesipesu 30°C.

Lisätiedot

Mitat80 cm (senttimetri)
Väri

Paksuus

7 mm

Valmistusmaa

Egypti

Koko

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla