Belmont-käytävämatto tarjoaa laajan väriskaalan, josta valita

Belmont-käytävämatoista löytyy kahdeksan eri värivaihtoehtoa. Perinteisten harmaiden ja ruskeiden lisäksi mallistoa piristävät keltainen, pinkki ja punainen. Näiden värivaihtoehtojen avulla voit halutessasi tuoda uutta väriä kotisi lattioille. Haluamme tuoda myös omaan mallistoomme lisää värikkäitä käytävämattoja. Näistä hyvänä esimerkkinä toimii 2019 ensimmäinen uutuus käytävämatto Jolly multi.
Belmontin kuviointi on mielenkiintoinen. Ohuet, sokerinvalkoiset viivat muodostavat limittäisen kennokuvioinnin. Kennokuviot muodostavat eteenpäin menevän janan, joka tuo mukavaa kuviota maton pintaan.
Belmont on helppohoitoinen matto, kuten suurin osa meidän mittatilauskäytävämatoistamme. Maton lyhyt nukka imee sisäänsä kosteutta ja hiekkaa, mutta luovuttaa ne ilomielin imurille. Belmont helpottaa siis kodin puhtaanapitämistä estäen hiekkaa ja likaa kulkeutumasta ympäri kotiasi. Matosta löytyvä kumipohja estää mattoa liukumasta lattiapinnalla. Belmont-maton leveys on 80 cm, mutta pituuden saat valita vapaasti. Maton hintaan sisältyy päiden kanttaaminen.

Tuo kotiisi uutta väriä ja tunnelmaa Belmontin avulla. Samalla helpotat itseäsi kodin puhtaanapitämisessä.

Tuotekuvaus

LAATU
100% polypropyleenia

KUVAUS
Konekudottu, lyhytnukkainen käytävämatto,
pohja luistamaton

PESU-/HOITO-OHJEET
30°
Kevyt imurointi ja tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta.
Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla, vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla.
Vesipesu 30°C.

Terve

Kirjaudu tilillesi

Valitse yritys tai kuluttaja