Pyöreät matot

Pyöreä matto tuo vaihtelua ja leikkisyyttä

Pyöreä matto on harvoin huoneen muotoinen, toisin kuin tavalliset neliskanttiset matot. Siinä missä neliskanttisia mattoja hankitaan ryhmittämään ja yhdistämään kokonaisuuksia, voidaan pyöreillä matoilla joko korostaa yksittäisiä kohtia huoneessa tai leikitellä kokonaisuudella. Huonekalut joiden alta tai edestä pyöreä matto löytyy nousevat kodissasi erilaisen huomion kohteeksi. Pyöreällä matolla on helppo korostaa haluttuja kohtia tai huonekaluja kodista.

[expand]

Pyöreät matot lisäävät suosiota

Pyöreät matot lisäävät jatkuvasti suosiotaan. Yksi myydyimmistä matoistamme on pyöreä juuttimatto Sommar.  Näissä matoissa on useita eri halkaisijalla olevia kokoja. Yleisimmät halkaisijat ovat 160 tai 200 senttimetriä.  Matot menevät usein  pyöreiden pöytien alle. Teimme blogiimme videon oikean kokoisen maton löytämisestä pyöreän pöydän alle. Video löytyy blogin lopusta. Perusohjesääntönä pyöreän maton hankkijalle voimme ohjeistaa, että oikean kokoinen matto on pöydän halkaisija plus 60 cm per sen ympärillä oleva tuoli.

Valmiskokojen lisäksi voit pyytää pyöreää mattoa tehtäväksi mittatilausmatoista. Näin pystyt saamaan pyöreän maton juuri sen kokoisena, kuin tarvitset. Mittatilausmaton halkaisijan tulee olla kuitenkin riittävän suuri, että sen työstäminen onnistuu.  Mittatilaustuote on hyvä valinta silloin, kun haluat tehdä kodistasi puhtaasti yksilöllisen. Yksi suurimmista pyöreistä matoistamme näkyy joka ilta Ylen A-Studion lattialla. Mittatilausmatoissa vain mielikuvitus on rajana, neljän metrin sivu leveyden lisäksi.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden.  Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. Valikoimistamme löytyy niin nelikulmaisia, kuin pyöreitä mattoja. Pyöreitä mattoja löytyy niin nukka-, juutti-, kuin polypropyleenimatoista. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jonka valikoima kasvaa ja muuttuu jatkuvasti.  Tutustu ja löydä oma mattosi meiltä helposti. [/expand]

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla