TOIMITUSEHDOT

Asiakastiedot 

Asiakkaan tulee ilmoittaa tilausta tehtäessä nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite (katuosoite, postinumero ja – toimipaikka) sekä puhelin-/matkapuhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Hinnat ja tuotetiedot

Jokaisen tuotteen hinta löytyy tuote-esittelyn yhteydestä. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Arvonlisäveron osuus kauppasummasta näkyy erikseen tilausvahvistuksessa ja/tai laskussa. Kuljetusmaksu ei sisälly hintoihin. Valittu toimitusvaihtoehto vaikuttaa toimituskulujen hintaan. Hinta- ja tuotetiedot ovat sitoumuksetta. Kaupan peruuntuessa mahdollisten toimitusvaikeuksien vuoksi myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan purkamiseen ja peruuttamiseen. Varaamme oikeuden hinta- ja tuotetietomuutoksiin.    
Toimitustavat tukkuasiakkaille

Toimitustavat ovat voimassa Manner-Suomessa. Ulkomaille toimitettavissa tuotteissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 044-7889990 tai  0400-740574 ma-pe klo 9–16 tai sähköpostitse tilaukset(at)maripa.fi

1. Nouto lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä, hinta 20 €/lähetys (max.5 kollia)

2. Toimitus perille Matkahuollolla, hinta 25 €/lähetys max.5 kollia

3. Toimitus perille (täydet lavat) laskutetaan toteutuneen kustannuksen mukaan. 

Matkahuolto sopii asiakkaan kanssa tarkan jakeluajankohdan. Tilauksessa tulee siis olla toimiva puhelin/matkapuhelinnumero. Matkahuolto ottaa yhteyttä asiakkaaseen joko puhelimitse tai tekstiviestillä. 

Poikkeuksena ovat nettikaupastamme tilatut intialaiset huonekalut, jotka on noudettavissa Salossa Ylhäisten Sisustustehtaalla osoittteessa Ylhäistentie 3, 24130 Salo tai Vantaalta Matto.fi -myymälässä osoitteessaMartinkyläntie 47, 01720 Vantaa. Kotiin toimituksesta on sovittava erikseen mm. tuotteen painon tai ison koon mukaan.

Toimitusaika 

Toimitusaika varastotavaralle normaalisti on 3-5 työpäivää. Leikattavissa, kantattavissa ja muissa erikoistöissä, kuten sisalmatoissa, toimitusaika on alkaen 2 viikkoa. Poikkeavista toimitusajoista (tehdastilaukset), ilmoitamme tuotetietojen yhteydessä sekä tilausvahvistuksessa. Mikäli toimitusaikaan tulee muutoksia, olemme mahdollisimman nopeasti yhteydessä asiakkaaseen. 

Toimitusmaksu 

Toimitusmaksu määräytyy valitun kuljetusmuodon mukaan ja se on näkyvillä ostoskorissa ja/tai tilausvahvistuksessa. 

Palautukset 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton, toisin sanoen sitä voi kokeilla, ei käyttää. Palautuksesta tulee ilmoittaa myyjälle ennakkoon kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi. Palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Noutamatta jätetty toimitus ei ole peruste palauttaa tuotteita. Verkkokauppias ei ole velvoitettu maksamaan palautuksesta aiheutuvia kustannuksia.

Poikkeus palautusoikeuteen

Mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen palautusohje

1. Ilmoita sähköpostilla osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puhelimitse numeroon 044-7889990 tai  0400-740574 ma-pe klo 9- 16 aikomuksesi tehdä tuotepalautus. Ilmoita samalla tilauksen tilausnumero ja palautettavat tuotteet

2. Palautusilmoituksen saatuamme annamme teille palautuskoodin sähköpostitse3. Liitä mukaan seuraavat tiedot:  

  • nimesi
  • tilausnumerosi
  • palautuksen syy 

4. Toimita palautukset Matkahuollon noutopisteeseen. Noutopisteet löydät osoitteesta http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku.  Anna palauttaessasi ilmoittamamme palautuskoodi. Näin virkailija osaa yksilöidä toimipisteemme sekä palautuspaikan.5. Vastaanotettuamme palautuksen ilmoitamme siitä sähköpostitse. 

Reklamaatiot 

Kuljetuksesta aiheutuneista vaurioista on välittömästi tehtävä ilmoitus kuljetusyhtiölle tai tavaran luovuttaneelle asiamiehelle. Lisäksi ilmoitus pitää tehdä myös myyjälle osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi

Mikäli tuote on väärä tai viallinen, asiakkaan tulee tehdä reklamaatioilmoitus välittömästi asiakaspalveluumme, osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puhelimitse numeroon 0400-740574  ma-pe klo 9-16.
Emme vastaa vaurioista, jotka johtuvat tuotteen väärinkäytöstä, asiakkaan huolimattomuudesta tai normaalista kulumisesta. 

Tilauksen peruminen 
Asiakas voi peruuttaa tilauksen ennen kuin tuote on lähtenyt varastosta. Sen voi tehdä osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puhelimitse numeroon 044-7889990 tai 0400-740574 ma-pe klo 9-16.

Peruutusilmoituksessa tulee olla tilausnumero ja asiakkaan yhteystiedot.

Maksutavat

Maripa Oy:n tukkuasiakkaat voivat tilata verkkokaupasta tuotteita oman sopimuksensa mukaisesti. Rekisteröitymällä verkkokaupan käyttäjäksi, saat oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen palveluun.

Yksityisasiakkaat voivat verkkokaupan kautta tilata tuotteita Matto.fi -liikkeestämme. Maksutapana ovat tällöin suomalaiset pankki- ja luottokortit.

Terve

Kirjaudu tilillesi