TOIMITUSEHDOT

Asiakastiedot 

Asiakkaan tulee ilmoittaa tilausta tehtäessä nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite sekä puhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Hinnat ja tuotetiedot

Jokaisen tuotteen hinta löytyy tuote-esittelyn yhteydestä. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Arvonlisäveron osuus kauppasummasta näkyy erikseen tilausvahvistuksessa ja/tai laskussa. Kuljetusmaksu ei sisälly hintoihin. Valittu toimitusvaihtoehto vaikuttaa toimituskulujen hintaan. Kaupan peruuntuessa mahdollisten toimitusvaikeuksien vuoksi myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan purkamiseen ja peruuttamiseen. Varaamme oikeuden hinta- ja tuotetietomuutoksiin.

    
Toimitustavat tukkuasiakkaille

Toimitustavat ovat voimassa Manner-Suomessa. Ulkomaille toimitettavissa tuotteissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 044-7889990 ma-pe klo 9–16 tai sähköpostitse tilaukset(at)maripa.fi

1. Alle 200 €:n tilauksissa toimituskulut ovat 17 € (alv 0%)

2. 200 – 800 €:n tilauksissa toimituskulut ovat 27 € (alv 0%)

3. Yli 800 €:n tilaukset toimitetaan rahtivapaina

Matkahuolto sopii asiakkaan kanssa tarkan jakeluajankohdan. Matkahuolto ottaa yhteyttä asiakkaaseen joko puhelimitse tai tekstiviestillä. 

Toimitusaika 

Toimitusaika varastotavaralle  on n. 3-7 työpäivää. Mittatilaustöissä toimitusaika on n. 3-4 viikkoa. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme tilausvahvistuksessa. Mikäli toimitusaikaan tulee muutoksia, ilmoitamme asiasta tilauksen tekijälle.

Palautukset 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa myyjälle ennakkoon kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi. Tuotteen palautuksesta sovimme ilmoituksen yhteydessä.

Poikkeus palautusoikeuteen

Mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen palautusohje

1. Ilmoita palautuksesta sähköpostilla osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puh. 044-7889990 ma-pe klo 9- 16. Ilmoita samalla tilauksen tilausnumero ja palautettavat tuotteet

Reklamaatiot 

Kuljetuksesta aiheutuneista vaurioista on välittömästi tehtävä ilmoitus kuljetusyhtiölle tai tavaran luovuttaneelle asiamiehelle. Lisäksi ilmoitus pitää tehdä myös myyjälle osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi

Mikäli tuote on väärä tai viallinen, asiakkaan tulee tehdä reklamaatioilmoitus välittömästi asiakaspalveluumme, osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puh.0447889990  ma-pe klo 9-16.
Emme vastaa vaurioista, jotka johtuvat tuotteen väärinkäytöstä, asiakkaan huolimattomuudesta tai normaalista kulumisesta. 

Tilauksen peruminen 
Asiakas voi peruuttaa tilauksen ennen kuin tuote on lähtenyt varastosta. Mittatilaustuotetta ei voi peruuttaa. Peruutuksen voi tehdä osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puh. 044-7889990 ma-pe klo 9-16.

Peruutusilmoituksessa tulee olla tilausnumero ja asiakkaan yhteystiedot.

Maksutavat

Maripa Oy:n tukkuasiakkaat voivat tilata verkkokaupasta tuotteita oman sopimuksensa mukaisesti. Rekisteröitymällä verkkokaupan käyttäjäksi, saat oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen palveluun.

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla