Toimitusehdot

Maripa Oy (0663419-4) myy tuotteita  Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: tilaukset@maripa.fi
Puhelin: 0447889990
Osoite: Ylhäistentie 3,24130 Salo

Asiakastiedot 

Asiakkaan tulee ilmoittaa tilausta tehtäessä nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite sekä puhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Hinnat ja tuotetiedot

Jokaisen tuotteen hinta löytyy tuote-esittelyn yhteydestä.  Arvonlisäveron osuus kauppasummasta näkyy erikseen tilausvahvistuksessa ja/tai laskussa. Kuljetusmaksu ei sisälly hintoihin. Valittu toimitusvaihtoehto vaikuttaa toimituskulujen hintaan. Kaupan peruuntuessa mahdollisten toimitusvaikeuksien vuoksi myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan purkamiseen ja peruuttamiseen. Varaamme oikeuden hinta- ja tuotetietomuutoksiin.    

Toimitustavat tukkuasiakkaille

Toimitustavat ovat voimassa Manner-Suomessa. Ulkomaille toimitettavissa tuotteissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puh.044-7889990 ma-pe klo 9–16 tai sähköpostitse tilaukset(at)maripa.fi

1. Alle 200€ (alv 0%) tilaukset rahtimaksu17€

2. 200 – 800 € (alv 0%) tilaukset rahtimaksu 27€

3. Yli 800€ (alv 0%) tilaukset rahtivapaasti. 

Matkahuolto sopii asiakkaan kanssa tarkan jakeluajankohdan. Matkahuolto ottaa yhteyttä asiakkaaseen joko puhelimitse tai tekstiviestillä. 

Toimitusaika 

Toimitusaika varastotavaralle on n. 7 työpäivää. Mittatilaustöissä toimitusaika on n. 2-3 viikkoa. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme tilausvahvistuksessa. Mikäli toimitusaikaan tulee muutoksia, ilmoitamme asiasta tilauksen tekijälle.

Palautukset 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa myyjälle ennakkoon kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi. Palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Poikkeus palautusoikeuteen

Mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen palautusohje

1. Ilmoita palautuksesta sähköpostilla osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puhelimitse numeroon 044-7889990 ma-pe klo 9- 16. Ilmoita samalla tilauksen tilausnumero ja palautettavat tuotteet

2. Palautusilmoitusta tehdessäsi sovimme tuotteen palautuksesta.

Reklamaatiot 

Kuljetuksesta aiheutuneista vaurioista on välittömästi tehtävä ilmoitus kuljetusyhtiölle tai tavaran luovuttaneelle asiamiehelle. Lisäksi ilmoitus pitää tehdä myös myyjälle osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi

Mikäli tuote on väärä tai viallinen, asiakkaan tulee tehdä reklamaatioilmoitus välittömästi sähköpostiosoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puhelimitse numeroon 044-7889990  ma-pe klo 9-16.
Emme vastaa vaurioista, jotka johtuvat tuotteen väärinkäytöstä, asiakkaan huolimattomuudesta tai normaalista kulumisesta. 

Tilauksen peruminen 
Asiakas voi peruuttaa tilauksen ennen kuin tuote on lähtenyt varastosta. Mittatilaustyötä ei voi peruuttaa. Peruutusilmoituksen voi tehdä osoitteeseen tilaukset(at)maripa.fi tai puhelimitse numeroon 044-7889990 ma-pe klo 9-16

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Terve

Kirjaudu tilillesi

Terassikausi lähenee! On aika varmistaa asiakkaillesi kattava valikoima kauden suosikkituotteita!

Wimbledon ruohomatto Bar Chaplinin terassilla