Kuvaus

Tuohi, matto kuin pala suomalaista luontoa

Kotimainen Tuohi on luonnonläheisesti kuvioitu puuvillamatto. Tuohen valko-harmaa ja musta-valko-harmaa väritys tuovat mieleen koivun rungon ja Suomen kesän. Tämä puuvillamatto on kevyt siirtää ja tuntuu miellyttävälle jalkojen alla. Sileänpintainen matto on myös helppo pitää puhtaana.
Tuohi käy käytettävyytensä puolesta niin käytävämatoksi eteis- ja aulatiloihin, kuin keskilattiamatoksi niin vieras-, makuu- kuin olohuoneeseen. Myös mökkimatoksi Tuohi käy oikein mainiosti. Mökkimattona Tuohi auttaa mökkiäsi sulautumaan perinteiseen suomalaiseen luontomaisemaan. Monipuoliselle matolle löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen omat mittansa leveyden ja pituuden puolesta. Tuohesta on mahdollista saada myös erikoispituuksilla olevia käytävämattoja. Tilataksesi erikoispituudella olevan käytävämaton ota yhteyttä verkkokaupan chattiin tai sähköpostilla tilaukset@maripa.fi.

Tuotekuvaus

LAATU: Puuvilla/viskoosi
PESU-/HOITO-OHJEET: 1. Tasopesu. 2. Pese runsaassa, enintään 25C vedessä. 3. Vaaleaan mattoon on käytettävä hienopesuainetta. 4. EI pesua rumpukoneessa! 5. EI kuivausta kuivausrummussa! 6. Huuhtele hyvin runsaalla vedellä. 7. Kuivata mattosi varjoisassa paikassa ilmavalla tasaisella alustalla tai ripusta matto niin, että vesi valuu raitojen suuntaan. 8. Mitat +- 2-5%.

Lisätiedot

Koko

120×180, 140×180, 140×200, 160×230, 80×150, 80×200, 80×250, 80×300

Väri

Harmaa, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puuvillamatto Tuohi”

Terve

Kirjaudu tilillesi