Kookosharjamatto on luonnontuote, joka pysäyttää lian tehokkaasti sisäänkäyntien luona

Kookosharjamatto valmistetaan nimensä mukaisesti kookoksesta. Kookosharjas on tehokas kurasieppari. Matto on tiivis ja harjamainen, joten se imaisee kosteuden ja lian kengänpohjista sisäänsä. Kookosharjan yleisimpiä käyttökohteita ovatkin tuulikaapit, matto syvennykset ja eteiset. Lyhyesti sanottuna sisäänkäynnit, joista lika ja kura tulevat sisälle. Joten jos etsit luonnonmukaista lianpysäyttäjää, on kookosharjamatto hyvä valinta.

Pysäytä kura jo ulkona, sillä kookosharjasmatto ei pakkasta pelkää

Kookosharjamaton voi laittaa myös ulos. Matto ei ole arka pakkaselle, mutta matto muuttaa hieman muotoaan ja väriään ulkotiloissa. Ulkoilmassa oleva kosteus pörheyttää mattoa ja samalla muuttaa mattoa hieman tummemmaksi. Varsinkin kylmillä ja kosteilla säillä maton väri tummenee, sillä siihen imeytyvä kosteus saattaa muuttaa maton väritystä hieman. Maton toiminnallisuuteen se ei kuitenkaan vaikuta millään tavalla. Matosta löytyvä vahva kumipohja helpottaa maton paikallaan pysymistä kaikilla lattiapinnoilla.

Kookosharjamatto juuri sen kokoisen kuin haluat

Kookosharjamatolla on useita käyttökohteita, joten mielestämme olisi reilua antaa sinun päättää maton koko. Niinpä ollen lähtökohtia on kaksi. Simppelimpi metrin levyinen, johon lisäät vain pituuden ja me teemme sen antamiesi mittojesi mukaan. Toisessa vaihtoehdossa voit itse määrittää maton koon. Huomioithan kuitenkin, että maton enimmäisleveys on kaksi metriä.

Tuotekuvaus

LAATU
Luonnonkuitu kookos
KUVAUS
Harjaskorkeus 15 mm, vahva kumipohja
PESU-/HOITO-OHJEET
Kevyt imurointi ja tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta.
Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla
vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla.
Vesipesu 30°C.

Terve

Kirjaudu tilillesi